Roulette tips

Roulette Tip 1#

Gebruik een roulette systeem dat gratis te gebruiken is en makkelijk te onthouden. Betaal nooit voor een roulette systeem. Misschien beter om het nog eens te herhalen: Koop nooit een systeem voor roulette! Je komt er niets verder mee dan de tips over roulette die je op het internet kunt vinden. Deze tips zijn gratis te lezen en als je wilt kun je de tips uitprinten voor later.

Roulette Tip 2#

Zorg dat het systeem de outside inzetten gebruikt tijdens het roulette spel. Dat zijn de volgende inzetten: Even/oneven, rood/zwart, hoog/laag, kolommen en dozijn inzetten. Met deze inzetten heb je weliswaar minder om te winnen, maar ook minder te verliezen omdat je een grotere kans op winst heb.

Roulette Tip 3#

Speel roulette met je winst. Dat klinkt simpel maar daarvoor moet je wel eerst winst hebben gemaakt. Als je bijvoorbeeld bent begonnen met 100 euro en je staat na een uur spelen op 200 euro leg dan de originele 100 euro apart. Je speelt dan alleen verder met de winst en zo garandeer je dat je geen verlies maakt in de sessie.

Roulette Tip 4#

Speel alleen maar roulette op de Europese tafel en nooit op de Amerikaanse roulette tafel. Amerikaans roulette heeft immers een extra nummer op de tafel, de dubbele 0. Deze is niet aanwezig bij de Europese roulette tafel. De dubbele 0 verhoogd het voordeel van het huis dus het is verstandig om dit spel te vermijden. De Europese roulette tafel zorgt voor maar 2,63% voordeel voor het huis.

Roulette Tip 5#

De beste roulette inzetten doe je op de plekken waar je bijna een kans van 50% hebt. Het gaat met name om de rood of zwart plekken of even of oneven. De slechtste inzetten zijn de aparte nummers en de inzetten op vijf nummers. Het voordeel voor het huis is het hoogst bij deze inzetten, maar liefst 7,89%.

Comments are closed.