Labouchère System

Het Labouchère systeem is een roulette strategie waarbij inzetten verhoogd worden maar niet zo rigorous als bij het Martingale systeem.Het Labouchère systeem wordt gespeeld met een serie nummers om het inzetbedrag te bepalen na een winst of verlies.

De speler noteert een reeks getallen. Als voorbeeld een willekeurige reeks: 1 2 3 3 3 5 7 9. De spelers rekent normaal gesproken met de eerste en het laatste cijfer van de reeks. Deze worden opgeteld en hier wordt de inzet op gebaseerd. Wanneer er wordt gewonnen dan worden de nummer doorgekruist en zijn de volgende aan de beurt. Als er verloren wordt dan worden de getallen er weer bijgezet en gebruikt voor de volgende inzet.

Het systeem is ervoor gemaakt dat de inzetten verhoogd kunnen worden maar dat de speler zelf kan bepalen hoe snel het gaat en kan het aanpassen naar eigen wensen. Als de speler meer dan een derde van de inzetten heeft gewonnen dan zal er gewonnen worden over de gehele reeks. Anders dan bij Martingale wordt er bij het Labouchère systeem ook de inzet verhoogd als er verloren wordt. Net zoals bij andere roulette systemen is het resultaat negatief.

Comments are closed.