Amerikaans roulette

Het Amerikaanse roulette spel is wat je kent van tv. In films met casino’s zijn bijna alleen maar Amerikaanse roulette spellen te zien geweest. Wel eens James Bond gekeken? Grote kans dat hij speelde op een Amerikaanse roulette tafel. Juist door deze films wordt roulette geassocieerd met het dure leven, champagne en stijl. Een spel dat anders is dan anderen, maar toegankelijk voor iedereen. Het is makkelijk te leren en snel te spelen. De kansen van een Amerikaans roulette spel zijn iets slechter dan de Europese versie door de zero en en de double zero.

Amerikaans Roulette informatie

Als je op zoek bent naar een uniek roulette spel dan zit je hier niet goed. De lay-out en regels van Amerikaans roulette zijn over de hele wereld hetzelfde. Als je op zoek bent naar een leuk tijdverdrijf met één van de meest populaire tafelspelen ter wereld dan zit je hier goed. Amerikaans roulette zorgt voor spanning, emotie en entertainment.

Hoe speel ik Amerikaans roulette?

Alhoewel het Amerikaans roulette bord met inzetmogelijkheden voor het eerst nogal ingewikkeld lijkt is het dat helemaal niet. Het spel is makkelijk te leren. Het doel van het spel is om het nummer te voorspellen waar de roulette bal op gaat vallen.

Comments are closed.